Är ni i behov av akut assistans?

Ta direkt kontakt med 2BSEC CTDC, Cyber Threat Detection Center

Kontaktvägar 2BSEC CTDC

CTDC Video Mobil

0841054881CTDC Video

Ta det lugnt vi hjälper er!

Har ni en dator som ni tror har blivit infekterad med skadlig kod?

  1. Kontakta omedelbart 2BSEC CTDC
  2. Koppla bort datorn från nätverket
  3. Starta inte om datorn
  4. Starta inte om datorn

2BSEC

Företaget grundades 2010 av en av Sveriges mest erfarna och ledande experter inom cybersäkerhet med visionen om att dela med oss av vår expertkompetens inom cybersäkerhet och att göra den tillgänglig för alla företag. Vårt mål har alltid varit att genom leverans av tjänster göra användandet av expertkompetens inom cybersäkerhet enkelt och ekonomiskt försvarbart för alla typer av företag, samt att erbjuda marknadsledande lösningar framtagna och skräddarsydda efter våra kunders behov.

Med mer än 35 års erfarenhet i ryggen vet vi att rätt säkerhetslösningar ger ökad produktivitet, reducerade kostnader och förbättrad effektivitet i verksamheten vilket i längden leder till ökad lönsamhet. Vi vet också att tillgång till en kompetent säkerhetsavdelning, något som hittills endast varit möjligt för de riktigt stora företagen, leder till mindre huvudvärk och en tryggare samt roligare arbetsdag.

Med 2BSEC som partner och leverantör inom cybersäkerhet kan du och dina medarbetare fokusera på kärnverksamheten istället för att oroa er för säkerheten.

2bsec