Är ni i behov av akut assistans?

Ta direkt kontakt med 2BSEC CTDC, Cyber Threat Detection Center

Kontaktvägar 2BSEC CTDC

CTDC Video Mobil

0841054881CTDC Video

Ta det lugnt vi hjälper er!

Har ni en dator som ni tror har blivit infekterad med skadlig kod?

  1. Kontakta omedelbart 2BSEC CTDC
  2. Koppla bort datorn från nätverket
  3. Starta inte om datorn
  4. Starta inte om datorn

Vår mission är att skydda Sverige och svenska företag genom leverans av cybersäkerhet som tjänst till små- och medelstora företag

I Sverige finns det idag omkring 1,3 miljoner företag, 99,9 % av dessa är små- och medelstora företag som har svårt att anställa eller anlita expertkompetens inom cybersäkerhet vilket leder till att allt för många företag idag är för dåligt skyddade. Det här är allvarligt ur ett nationellt perspektiv.

2BSEC vill bidra till att ändra på detta genom att nu lansera leverans av expertkompetens inom cybersäkerhet som tjänst till alla små- och medelstora företag i Sverige.

2BSEC Professional Services levererar managerade säkerhetslösningar, paketerade i abonnemang, som är anpassade för alla typer av företag, allt från enmansföretaget via mikroföretaget med 5-10 anställda till större företag med 250+ anställda.

2BSEC Säkerhetsövervakning övervakar och hanterar ert skydd 7/24/365 och vidtar förebyggande åtgärder samt hanterar incidenter innan de får katastrofala konsekvenser.

Allt detta för en fast månadskostnad utan långa bindningstider.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig att säkerställa ditt företag.https://2bsec.com/kontakta-oss/

Om oss på 2BSEC

Vi brinner för att dela med oss av vår långa erfarenhet och att göra expertkompetens inom cybersäkerhet tillgänglig för alla. Ingen kedja är starkare än dess svagaste länk, ur ett nationellt perspektiv är det därför viktigt att alla företag får samma möjlighet att skydda sin verksamhet.

Läs mer om oss

Office

Säkerheten är lika viktig för småföretag som för större företag.

Ingen kedja är starkare än dess svagaste länk, ur ett nationellt perspektiv är det därför viktigt att alla företag får tillgång till expertkompetens inom cybersäkerhet för att kunna skydda sin verksamhet mor aktuella cyberhot. Historiskt har detta endast varit möjligt för större företag vilket 2BSEC nu vill ändra på genom leverans av våra skräddarsydda tjänster som levereras i form av abonnemang som ger tillgång till cybersäkerhetsavdelning och marknadsledande säkerhetslösningar.

Läs mer om oss